Zoals je waarschijnlijk wel wist en nu ook kan zien hier links is D-Day aangebroken! Met nog 0 dagen op de teller kunnen we stellen dat het benodigde bedrag om Netgamez te organiseren niet bereikt is. Op moment van publicatie van dit bericht is er 12,96% gefinancierd wat gelijk staat aan €3240,00.

Wat gaat er nu gebeuren?
Netgamez is altijd vooruitstrevend te werk gegaan. We omarmden als eerste eSports en probeerden hiermee gaming in Nederland op een hoger niveau te krijgen.
In de huidige tijd van de economische malaise zochten wij naar een nieuwe manieren om ons evenement te financieren. We vonden een manier waarop niemand risico liep. Wij als bestuur niet, onze partners niet maar ook zeker jullie als gamers niet. Crowdfunding leek de uitkomst op al onze vragen. We hebben toen alles gereed gemaakt om door middel van zogeheten pledges het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Altijd in het achterhoofd houdende dat deze manier van betalen voor je kaartje voor iedereen nieuw is en misschien nu nog niet de aansluiting zou vinden waarop wij hoopten. Wie vooruit loopt en nieuwe dingen uitprobeert moet altijd een backup-plan hebben!

Normaal gesproken houd het bij crowdfunding in dat als de termijn over is en het benodigde bedrag niet bij elkaar gehaald is het project niet door gaat. Wij als bestuur hebben altijd gezegd dat als de pledge manier niet zou aanslaan we alsnog ‘gewone’ toegangskaarten zouden gaan verkopen.

Binnen enkele dagen zal dan ook de normale kaart verkoop van start gaan!
Hierbij zullen alleen toegangskaarten van €50,00 worden aangeboden.
Hiervoor krijg je een toegangskaart tot Project Netgamez – The Resurrection.

Vanaf dat moment is het dan ook niet meer mogelijk om een pledge te doen en bijvoorbeeld vip-kaarten te krijgen.

Heb jij nog vragen aan ons? Is iets je niet helemaal duidelijk? We willen graag je vragen beantwoorden!
Morgen(31-05-2013) vanaf 22:00 zullen we een Netgamez TV uitzending houden en is er de mogelijkheid je vragen te stellen.
Voor meer informatie houd je de website in de gaten.

Namens Stichting Netgamez wil ik iedereen die een pledge gedaan heeft bedanken!

Bart ‘Bartje’ Michels