Deze week in de spotlight: Job

Job is een van onze web-programmeurs en zorgt er dus mede voor dat wat het bestuur bedenkt ook op de website terug te vinden is. Ondanks dat dit voor Job zijn eerste Netgamez event word laat hij duidelijk merken dat hij binnen ons team past.
Veel inzet tonen, meedenken en weinig zeiken zijn zaken die goed bij Job passen.

Over Job:
Ik ben Job van den Heuvel, 18 jaar en woon ik Doetinchem. Wakeboarden is één van mijn favoriete sporten, soms vissen maar toch staat gamen op een hoge plaats. De game die ik nu al erg lang speel is League of Legends, waar ik op het volgende event ook admin van ben.
Op dit moment volg ik een opleiding voor webdeveloper, dat houd in dat je websites maakt (kort uitgelegd). Door Danny Momberg ben ik bij Netgamez terecht gekomen, hij vroeg mij: “Job, hoe zou jij het vinden om admin te worden van een game?”. Nadat hij wat had verteld over eerdere edities twijfelde ik geen moment meer en heb ik daar meteen ja op beantwoord. Buiten het feit dat ik game-admin ben tijdens het evenement houd ik me nu ook veel bezig met de website van Netgamez.